Ook Najib Amhali kiest voor FUE CT

Najib Amhali

Het eindresultaat van Stef Ekkel!

SHOWNIEUWS: HairWorld Istanbul behandelt bekende Nederlander. ‘Optimale kwaliteit voor een eerlijke prijs’ HairWorld Istanbul staat bekend om de mooiste haartransplantatie resultaten van Europa. Als nr. 1 haartransplantatie kliniek in Turkije hebben wij diverse bekende personen uit binnen- en buitenland behandeld.

Fue CT haartransplantatie van Nesim Najih

Nesim Ahmadi werd in Nederland geboren in Terneuzen en verhuisde in 2005 naar Belgie. Tot 2013 woonde Nesim in Gent. Onder zijn rap alias Najih maakte hij een aantal tracks en werd bekend door zijn deelname aan verschillende edities van een terugkerende competitie in freestyle rap genaamd Punch Out Battles.

Artiest Mr Polska : Ik ben heel blij, alle kale plekjes zijn nu opgevuld!

Dominik Wlodzimierz Groot, geboren in Torun op 20 juli 1989 in Polen, beter bekend onder zijn artiestennaam Mr. Polska, is een Nederlands-Pools rapper. Dominik studeerde aan de Herman Brood Academie, die hij in 2010 afrondde. In 2007 bracht hij een album uit in eigen beheer onder de naam MC Polski.

Acteur Rick Paul : Een bizar gevoel dat zoiets in een dag gebeurd is.

Rick Paul van Mulligen, 37 jaar. Acteur. Naast vele toneel rollen vooral bekend van o.a. de Grote Improvisatieshow, A’dam-E.V.A. (Dramaserie) en Rundfunk.

Wie is de mol 2017; Het resultaat van onze Thomas na 5 maanden!

Cammaert werd geboren in Bornem, provincie Antwerpen. Daarna verhuisde hij naar Nederland. Cammaert studeerde in 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.

Mascha Feoktistova vindt het resultaat van de Fue CT haartransplantatie van Gregor top!

Wie vaak op Youtube zit is vast en zeker Mascha tegengekomen. Naast haar staat niemand minder dan Gregor, die blij is met haar en met zijn ‘haar’. Gregor is een online ondernemer en makelaar. Hij maakt veel videos op Youtube en is erg actief op Instagram

TOP