FUE CT haartransplantatie voor vlogger Rutger Vink

/ / BN’ERS, Latest posts

Het was natuurlijk al eerder bekend dat vloggers of Youtubers een enorm bereik  kunnen hebben. Dat de video van Rutger Vink, waarin hij vertelt over zijn haartransplantatie in Turkije bij HairWorld Istanbul, zo veel te weeg zou brengen.. Dat was ook weer niet verwacht! De video is meer dan 700.000 keer bekeken. Dit is meer dan het gemiddelde tv programma op een zaterdag. Rutger Vink is professioneel vlogger. Hij is eerder It Takes 2-kandidaat geweest en heeft na veel wikken en wegen dus een haartransplantatie ondergaan. Op zijn Youtube-kanaal laat hij weten erg blij te zijn, mede omdat hij nu niet meer hoeft te worstelen met zijn steeds meer dunner wordende haar. In zijn video vertelt hij open over hoe erg hij het vond dat hij steeds kaler werd.

Rutger Vink

Haartransplantatie Rutger Vink in Turkije bij HairWorld Istanbul

Met een FUE CT haartransplantatie behandeling volgt Rutger Vink de trend van bekend Nederland. De FUE CT haartransplantatie methode is ontwikkeld door HairWorld Istanbul. Inmiddels hebben al duizenden mensen zich succesvol op deze manier laten behandelen. Dankzij deze haartransplantatie methode kan direct worden gerekend op een optimaal haartransplantatie resultaat.

Net als veel anderen voelde ook Rutger zich al lang onzeker over het feit dat hij kaal begon te worden op jonge leeftijd. Hij vertelt: ‘Op mijn achttiende begon het. Sindsdien probeerde ik het te verbergen. Dat is echt heel vermoeiend. Er is ook niets wat je eraan kan veranderen. Dat is zo frustrerend’.

Het blijkt nu dus echter dat er tóch iets te doen is aan haaruitval. In dit geval is Rutger Vink dus voor een haartransplantatie naar Turkije afgereisd.

 

Rutger Vink deed er alles aan om zijn haaruitval te verbloemen

Rutger heeft geprobeerd het kaal worden te accepteren. Dit lukte hem echter maar niet. Iedere dag worstelde hij met zijn kaalheid. Met speciale haarlak en poedertjes probeerde hij de haaruitval zo veel mogelijk te verbloemen. Daarnaast droeg hij vaak een pet. In zijn video zet hij echter voor het eerst zijn pet af, zonder dat hij iets met zijn haar had gedaan. Het was inderdaad duidelijk dat hij last heeft van erfelijke haaruitval. Flinke inhammen en een teruggetrokken haarlijn werden duidelijk zichtbaar. Om deze reden is het des te knapper dat hij het toch heeft aangedurfd zich ‘bloot te geven’ aan heel Nederland.

Hoe is de FUE CT haartransplantatie van Rutger bij HairWorld Istanbul verlopen?

Rutger VinkOmdat Rutger het simpelweg niet kon accepteren dat hij kaal zou worden, heeft hij besloten om een haartransplantatie te ondergaan in Istanbul. Hij geeft in zijn video aan dat Istanbul het walhalla is voor haartransplantaties. Hij heeft twee intakegesprekken in Vlaardingen bij HairWorld Istanbul gehad, voordat hij besloot om iets aan zijn kaalheid te gaan doen. Rutger reisde samen met zijn vriend Thomas af naar Turkije, waar hij de FUE CT haartransplantatie heeft ondergaan. Hij loopt nu met een gemillimeterd kapsel rond, omdat zijn haar kort is geschoren voor de behandeling. Inmiddels is Rutger weer terug in Nederland en nú al erg blij met het resultaat. 9 maanden na de haartransplantatie behandeling zal het resultaat optimaal zijn. Rutger zegt hierover: ‘Ik vond het heel maf. Maar ik ben heel blij. Het liefst zou ik de klok 9 maanden vooruit zetten om het eindresultaat te kunnen zien’.