Haartransplantatie voor Najib Amhali

/ / BN’ERS, Latest posts

FUE CT haartransplantatie voor Najib Amhali 

Najib Amhali (Nador, 4 april 1971) is een Marokkaans-Nederlands cabaretier en acteur. Najib groeide op in Krommenie en kreeg zijn eerste rol op televisie in de serie Barst in 1990. Van 1995 tot 1998 maakte hij deel uit van de theatergroep Made in da Shade. In 1995 won hij de Pall Mall Exportprijs met de Comedytrain en in 1998 won hij zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Hij kreeg de bijnaam De Marokkaan uit de Jordaan.

Als acteur speelde hij een hoofdrol in de speelfilm Spion van Oranje die in februari 2009 in de bioscoop verscheen. In de aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal in 2006 had hij een eigen televisie serie, Najib loopt warm, waarin hij voetbalzaken behandelde die met het Nederlands elftal te maken hadden. Najib behoort tot de grootste comedians van Nederland.

⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

Najib Amhali voor een haartransplantatie naar Turkije?

Turkije kan tegenwoordig worden gezien als het belangrijkste land ter wereld, voor cosmetische ingrepen. Honderdduizenden mensen vliegen jaarlijks naar Turkije om nieuw haar te krijgen, hun ogen te laten laseren, mooie nieuwe tanden te krijgen of diverse andere behandelingen. De belangrijkste reden hiervan is de zeer goede kwaliteit, in combinatie met zeer scherpe prijzen.

Najib Amhali heeft afgelopen tijd diverse bekende mensen ontmoet die zich hebben laten behandelen bij HairWorld Istanbul. Hij was zó onder de indruk van de resultaten, dat hij besloot om contact op te nemen met deze haarkliniek in Turkije. Na een uitgebreid consult was hij overtuigd. Hij kiest voor een FUE CT haartransplantatie behandeling bij HairWorld Istanbul. Naar verwachting zullen er ruim 3.500 grafts worden getransplanteerd, waarbij de kruin en bovenkant van het hoofd wordt opgevuld. Daarnaast wordt er een mooiere haarlijn geconstrueerd.

De voordelen van de FUE CT haartransplantatie behandeling

Waarschijnlijk heeft u er al van gehoord. Voorheen kozen mensen vaak voor de standaard FUE haartransplantatie behandeling. HairWorld Istanbul heeft nu echter de FUE CT haartransplantatie methode ontwikkeld. Dit kan worden gezien als een verbeterde versie van de ‘normale’ FUE haartransplantatie methode. Dankzij de doorgevoerde verbeteringen kunt u altijd rekenen op een optimaal haartransplantatie resultaat. Een bijkomend voordeel is dat u eigen haar ook sterker wordt na de behandeling.

Wanneer zal het resultaat van de FUE CT haartransplantatie bij Najib Amhali zichtbaar worden?

Het resultaat van de haartransplantatie behandeling bij Najib Amhali zal naar verwachting ongeveer 9 maanden na de ingreep optimaal zijn. De getransplanteerde haren vallen vaak eerst uit, voordat ze weer opnieuw beginnen te groeien. Meestal beginnen de eerste getransplanteerde haren 3 maanden na de behandeling te groeien. Na 9 maanden zal het resultaat volledig zichtbaar zijn.

Interview Najib Amhali;

Yilmaz Kahraman: Waarom heeft u voor onze FUE CT techniek gekozen?

Najib Amhali: Ik heb reeds eerder een haartransplantatie ondergaan in Nederland waar ik niet tevreden over ben. Mijn vrouw is kapster en heeft een eigen kapsalon. Ze wilt heel graag haar zien en ik ook. Daarnaast kom ik veel op het podium, film en televisie en vaak stoor ik me er aan als ik van de zijkanten of achterkant word opgenomen. Dit zijn de plekken waar mijn kaalheid duidelijk zichtbaar is en dat stoort mij enorm. Om terug te komen op de vraag, waarom ik precies voor de FUE CT behandeling heb gekozen, omdat ik jullie resultaten heb gezien op internet. Ik wist een beetje wat jullie deden maar ik wilde graag meer informatie over de CT techniek. Daarom ben ik bij jullie langsgekomen en ben ik na ons gesprek overtuigd geraakt. Ik heb veel vergelijkingsmateriaal gehad, natuurlijk mijn eigen ervaring, maar ook de foto’s bij andere klinieken. Ik kwam vrij snel tot de conclusie dat, kijkend naar het eindresultaat, deze bij Hairworld Istanbul toch het beste is. Het is eigenlijk ongelooflijk, verbluffend eigenlijk.

Yilmaz Kahraman: Hoe verliep uw behandeling?

Najib Amhali: Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrij nerveus was van tevoren, maar ik had er uiteraard alle vertrouwen in. Tijdens de behandeling had ik hier en daar een beetje kramp, omdat ik heel lang in een positie lag. Maar geestelijk en lichamelijk voelde ik me goed. De prikjes deden wel een heel klein beetje pijn maar ik zeg altijd, wie mooi wilt zijn moet een klein beetje pijn kunnen lijden.

Yilmaz Kahraman: Bent u tevreden met het resultaat?

Najib Amhali: Zeer zeker, we zijn nu een aantal maanden verder en ik heb veel meer haar. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een aantal maanden te gaan. Ik bekijk het vanaf het eerste jaar, dan zal het eindresultaat zichtbaar zijn. Ik moet wel zeggen dat alles top is geregeld, vanaf Schiphol tot aan Istanbul en terug. Het vervoer, mijn verblijf, de communicatie en de nazorg was goed georganiseerd