Haartransplantatie voor Najib Amhali

/ / BN’ERS, Latest posts

FUE CT haartransplantatie voor Najib Amhali

 

Waarschijnlijk kennen meer Nederlanders Najib Amhali dan de Koningin. Najib Amhali is al jarenlang een begrip in Nederland. Naast comedian is hij tegenwoordig ook veel te zien in tv-programma’s en heeft hij sinds kort zelfs zijn eigen tv programma. Omdat we hem al jarenlang hebben kunnen volgen en hij al decennia bekend is, hebben we ook kunnen opmerken dat zijn haardos gedurende de jaren wat minder is geworden. Ondanks een eerdere behandeling tegen haaruitval, is het haar van Najib Amhali nog steeds behoorlijk dun. Met bepaalde producten is het mogelijk om de haaruitval een beetje te camoufleren. Najib Amhali vond het echter toch tijd voor een haartransplantatie behandeling. Hij heeft gekozen voor de FUE CT haartransplantatie methode bij HairWorld Istanbul. Hij volgt daarmee onder andere Lange Frans, Dean Saunders, Stef Ekkel, Jaman en diverse andere bekende Nederlanders.

 

Najib Amhali voor een haartransplantatie naar Turkije?

 

Turkije kan tegenwoordig worden gezien als het belangrijkste land ter wereld, voor cosmetische ingrepen. Honderdduizenden mensen vliegen jaarlijks naar Turkije om nieuw haar te krijgen, hun ogen te laten laseren, mooie nieuwe tanden te krijgen of diverse andere behandelingen. De belangrijkste reden hiervan is de zeer goede kwaliteit, in combinatie met zeer scherpe prijzen.

 

Najib Amhali heeft afgelopen tijd diverse bekende mensen ontmoet die zich hebben laten behandelen bij HairWorld Istanbul. Hij was zó onder de indruk van de resultaten, dat hij besloot om contact op te nemen met deze haarkliniek in Turkije. Na een uitgebreid consult was hij overtuigd. Hij kiest voor een FUE CT haartransplantatie behandeling bij HairWorld Istanbul. Naar verwachting zullen er ruim 3.500 grafts worden getransplanteerd, waarbij de kruin en bovenkant van het hoofd wordt opgevuld. Daarnaast wordt er een mooiere haarlijn geconstrueerd.

 

De voordelen van de FUE CT haartransplantatie behandeling

Waarschijnlijk heeft u er al van gehoord. Voorheen kozen mensen vaak voor de standaard FUE haartransplantatie behandeling. HairWorld Istanbul heeft nu echter de FUE CT haartransplantatie methode ontwikkeld. Dit kan worden gezien als een verbeterde versie van de ‘normale’ FUE haartransplantatie methode. Dankzij de doorgevoerde verbeteringen kunt u altijd rekenen op een optimaal haartransplantatie resultaat. Een bijkomend voordeel is dat u eigen haar ook sterker wordt na de behandeling.

 

Wanneer zal het resultaat van de FUE CT haartransplantatie bij Najib Amhali zichtbaar worden?

 

Het resultaat van de haartransplantatie behandeling bij Najib Amhali zal naar verwachting ongeveer 9 maanden na de ingreep optimaal zijn. De getransplanteerde haren vallen vaak eerst uit, voordat ze weer opnieuw beginnen te groeien. Meestal beginnen de eerste getransplanteerde haren 3 maanden na de behandeling te groeien. Na 9 maanden zal het resultaat volledig zichtbaar zijn.