Ik draag geen petjes, zelfs niet als ik mijn haren niet heb gekamd. Zo blij ben ik met mijn bos!

/ / BN’ERS, Geen categorie

Nesim Ahmadi werd in Nederland geboren in Terneuzen en verhuisde in 2005 naar Belgie. Tot 2013 woonde Nesim in Gent. Onder zijn rap alias Najih maakte hij een aantal tracks en werd bekend door zijn deelname aan verschillende edities van een terugkerende competitie in freestyle rap genaamd Punch Out Battles. In 2014 was hij werkzaam als televisiepresentator bij het digitale themakanaal van de publieke omroep 101TV en BNN-VARA. Hij werd ontdekt via de jaarlijkse talentenscouting van BNN genaamd ‘BNN Talentday’. Momenteel is Nesim een van de meeste gevolgde en bekeken youtubers.

Beertje van Beers: Waarom heb je precies voor Hairworld Istanbul gekozen? We weten dat je het een en andere hebt meegemaakt tijdens je vorige haartransplantatie. Zou je daarover iets over kwijt kunnen?
Nesim: Ik ben inderdaad voorheen behandeld bij een andere kliniek. Het resultaat was niet waar ik op had gehoopt. Ik kreeg een grote korst op mijn hoofd, ook wel Necrose genoemd. Het was vrij heftig en ging hierdoor een zware tijd tegemoet. Daarnaast was mijn hoofd ook helemaal opgezwollen. De kliniek heeft mij nooit aangegeven hoe is moest lopen en wat wel en niet mag qua houding. Het bleek dus dat de vocht,  die in mijn hoofdhuid was ingespoten naar beneden zakte. Dus ik kreeg een dik gezicht, zo erg zelfs dat ik bijna geen zicht had. Dit is dus eigenlijk het perfecte geval van hoe het NIET moet. Twee weken later nam Hairworld Istanbul contact met mij op. Ik was 23, bijna kaal dus ik had eigenlijk geen keus. Helaas heb ik mezelf nooit verdiept in haartransplantaties, dus ik pakte de eerste beste in Istanbul. Maar ik heb ervan
geleerd en ik hoop vooral dat andere mensen ook leren van mijn fout. Hairworld Istanbul heeft er eigenlijk voor gezorgd dat ik toch weer zo’n knap koppie heb. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor!

Beertje van Beers: Hoe verliep de haartransplantatie?
Nesim: De haartransplantatie verliep uitstekend. Achteraf voelde mijn hoofd best zwaar maar ik heb geen pijn ondervonden. Misschien alleen een heel klein beetje bij het verdoven, maar ook dat viel reuze mee. Ik was blij om te horen dat mijn necrose was verholpen.
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

Beertje van Beers: Ben je tevreden met het resultaat?
Nesim: Ik ben meer dan tevreden! Mijn haar voelt ook veel dikker. Ik draag geen petjes, zelfs niet als ik mijn haren niet heb gekamd. Zo blij ben ik met mijn bos!