Zanger Brace kiest voor een FUE CT haartransplantatie bij HairWorld Istanbul

/ / BN’ERS, Latest posts, Nieuws

Het is u vast niet ontgaan dat er afgelopen jaren veel bekende Nederlanders hebben gekozen voor de FUE CT haartransplantatie behandeling bij HairWorld Istanbul. Ook zanger Brace heeft gekozen voor onze haartransplantatie kliniek en de beste haartransplantatie methode van dit moment, de FUE CT haartransplantatie behandeling. Deze haartransplantatie techniek is geschikt voor ieder type haar, ook voor kroeshaar.

Brace doet mee aan Expeditie Robinson

Iedereen kent Brace als zanger van diverse tophits. Hij heeft kortgeleden ook hoge ogen gegooid bij The Voice of Holland, waar miljoenen mensen zijn zangkwaliteiten weer hebben kunnen zien. Daarnaast is kortgeleden bekend gemaakt dat hij mee heeft gedaan aan Expeditie Robinson. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe ver hij komt!

Brace kijkt uit naar ‘nieuw haar’

In de video spreekt Brace open over zijn haar. Hij vond het verschrikkelijk om kaal te worden. Jaren geleden heeft hij zich al verdiept in de haartransplantatie behandeling, maar hij was zich er bewust van dat veel klinieken geen mooie resultaten kunnen laten zien van een haartransplantatie met kroeshaar. Omdat HairWorld Istanbul een groot aantal prachtige resultaten heeft laten zien van mensen met kroeshaar, is Brace overtuigd. Kaal worden is jarenlang een groot probleem geweest voor Brace, maar nu kiest hij er voor om hier écht iets tegen te doen.

Gaat Brace zijn pet aan de wilgen hangen?

Brace geeft aan dat hij er vertrouwen in heeft dat HairWorld Istabul hem kan helpen aan mooi nieuw haar en dat hij zelfs misschien wel ooit zijn pet nu gaat afzetten! We zijn er trots op dat ook Brace kiest voor de FUE CT haartransplantatie methode, voor een optimaal haartransplantatie resultaat.