CTS haaruitval behandeling (Circulation treatment stimulators)

Wat is de CTS haaruitvalbehandeling?
Een onderdeel van de FUE CT behandeling is de uitgebreide nazorg en de unieke CTS behandeling in ons kliniek te Vlaardingen. Hier combineren we de FUE CT haartransplantatie met de CTS behandeling.

De CTS is een biologische innovatieve haaruitval behandeling bestaande uit een unieke formule die alleen toegepast wordt door HAIRWORLD ISTANBUL. De CTS stimuleert de (micro)bloedcirculatie in de hoofdhuid en biedt haarwortels de juiste voedingstoffen aan zonder dat er bijwerkingen optreden.

De CTS haaruitvalbehandeling is zodanig ontworpen dat deze een totaalbehandeling vormt met de FUE CT doorbloeding stimulerende haargroei shampoo en FUE CT mineralen kuur. Het doel van deze totaalbehandeling is structureel gezondere haren te krijgen en haaruitval te stabiliseren of te remmen.

Het optimale resultaat wordt behaald wanneer alle bovengenoemde nazorgproducten worden gebruikt na een FUE CT haartransplantatie.
De CTS haaruitvalbehandeling is louter samengesteld uit biologische producten en bestaat uit een specifieke verhouding aan kruidenextracten, vitaminen en mineralen. Deze hebben de voornaamste eigenschap om de bloedcirculatie te bevorderen en de haarwortels van essentiële voedingstoffen te voorzien. Zo wordt de juiste omgeving voor getransplanteerde haren gecreëerd om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Indien men de volgende nazorgproducten (CTS, FUE CT shampoo en FUE CT mineralenkuur) gebruikt , na een FUE CT haartransplantatie, dan kunnen meerdere effecten worden waargenomen:

- Haaruitval van de bestaande haren wordt geremd of gestabiliseerd.
- Geïmplanteerde haren voelen gezonder en structureel beter aan dan de bestaande haren.
- Uit onze kliniek ervaring blijkt dat ruim 70% cliënten ervaren dat de bestaande haren gezonder voelen die geen gezondheidsproblemen hebben. (dit biedt geen garantie voor iedereen, ondanks dat de meerderheid van de klanten het wel zo ervaart.)

De nazorgkuur maakt onderdeel uit van het gehele FUE CT haartransplantatie protocol. Het advies is om de producten tot aan het eindresultaat te gebruiken na een FUE CT haartransplantatie om een optimaal resultaat te behalen.

Zijn de CTS haartuitvalbehandeling en FUE CT nazorgproducten ook geschikt voor mensen die geen haartransplantatie behandeling hebben ondergaan?
De CTS haaruitvalbehandeling is ook geschikt voor mensen die geen haartransplantatie hebben ondergaan en haaruitval en haarverdunning bemerken.

Het primaire doel van de CTS haaruitvalbehandeling is haaruitval remmen, stabiliseren of voorkomen. Een groot deel van onze cliënten vermeldt dat hun haaruitval stabiliseert en de haren er gezonder uit gaan zien. De mate van dit effect verschilt per persoon.

Kan het effect van een CTS behandeling minder zijn?
Uit onze kliniekervaring is gebleken dat mensen met bloedarmoede, hoofdhuidprobemen (eczeem, dermatitis enz.), schildklierproblemen, vitamine D en ijzerkort een minder resultaat krijgen.

Indien het bovenstaande het geval is, adviseren wij u om een bloedonderzoek aan te vragen bij uw huisarts. Wij beschikken over een advieslijst van de bloedwaarden die u bij ons kunt opvragen.

TOP