CTS haaruitval behandeling

CTS (circulation treatment stimulators) 

Wat zijn de CTS haarstimulanten?

De CTS behandeling is een innovatieve behandeling tegen haaruitval. Deze behandeling helpt op een zeer actieve wijze mensen die last hebben van problemen met de haargroei. De CTS stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en de groei van gezond en sterk haar. Het doel van de CTS behandeling is om haaruitval te stabiliseren en structureel gezondere haren te krijgen.

Wanneer u last heeft van haaruitval en dun haar of kale plekken krijgt, is het belangrijk dat vast wordt gesteld hoe dit precies komt. Vaak gaat het om hormonale schommelingen, medicijngebruik, ziektes, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen of genetische aanleg.

CTS behandeling pakt oorzaak haaruitval aan:

Veel haargroeisupplementen pakken de oorzaak van haaruitval niet aan, onder andere een slechte doorbloeding.     In tegenstelling tot deze haargroeisupplementen pakt  CTS de haaruitval bij de oorzaak aan. De behandeling bestaat uit het aanbrengen van CTS Biologische stimulanten.  (effect van CTS behandeling is 7 keer sterker dan een PRP behandeling)

Het effect van deze boost is 3 tot 4 weken actief. Om het effect te verlengen naar 6 maanden moet u deze behandeling combineren met de voedende en doorbloeding stimulerende CT shampoo (natuurlijk basis) en CT vitamine en minerale pillen (natuurlijke basis).

Deze stimulanten stimuleren de micro bloedcirculatie. Deze behandeling kan ook worden toegepast bij de CT haartransplantatie. Het herstelproces wordt hierdoor versneld, waardoor het eindresultaat tussen de 6e en de 9e maand zal liggen. Een bijkomend voordeel van de CT behandeling is dat de bestaande haren langer behouden zullen blijven. Dit wordt vooral gezien bij jongere mensen. Deze conclusie is getrokken door verschillende specialisten na 350 jonge patiënten te hebben behandeld in 3 jaar tijd met de  CT behandeling bij hairworldistanbul.

The FUE CTS treatment boosts the natural hair growth maximally. It slows down hair loss at young age, adds volume and gloss.

A post shared by HAIRWORLDISTANBUL (@hairworldistanbul) on

Voordelen van de CTS haarstimulanten

De belangrijkste voordelen van deze innovatieve behandeling tegen haaruitval:

  • Haaruitval wordt gestabiliseerd of geremd.
  • De slapende haarzakjes worden geactiveerd.
  • Het bestaande haar wordt voller en sterker.
  • Het heeft anti-radicale werking tegen dihydrotestesteron.

Dankzij de ingrediënten zijn deze CTS stimulanten een regelrechte haargroei-booster. Het maakt het haar dikker, glanzender, langer en sterker. Het  CTS behandelingspakket helpt op een zeer effectieve wijze om uw haarproblemen op te lossen. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en groei van gezond en sterk haar.

Combinatie van CTS behandeling met de CT haartransplantatie

Het CTS behandelingspakket activeert de slapende haarzakjes, versterkt de haarwortels en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Bij het combineren met een  CT haartransplantatie zal dankzij het CTS behandelingspakket het eindresultaat binnen 6 tot 9 maanden behaald worden. Normaal duurt dit ongeveer             12 tot 18 maanden. Daarnaast wordt een tevredenheidsgarantie afgegeven, wanneer u kiest voor CT techniek haartransplantatie .

TOP