FUE CT STEM CELL

Niemand minder dan Denny Landzaat, Assistent Trainer van Feyenoord heeft recentelijk een FUE-CT STEMCELL haartransplantatie bij HWI ondergaan"

Ook de  acteur Huub Smit bekend van de Netflix serie "Undercover" en de film "New kids turbo" hebben voor onze FUE CT STEMCELL haartransplantatie techniek gekozen.

Hairworld Istanbul zal nu naast haar succesvolle ‘’FUE- CT’’ haartransplantie de mogelijkheid bieden om een stapje verder te gaan a.d.h.v. stamcellen, genaamd FUE CT STEMCELL.
Het doel van Hairworld Istanbul is toonaangevend zijn op het gebied van haartransplantaties, niet alleen in Nederland maar in de hele wereld. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om de technieken te verbeteren, zodat iedereen in aanmerking kan komen voor een haartransplantatie.

WAT IS STEM CELL?

Een beenmergtransplantatie, ook wel stamceltransplantatie genoemd, is een behandeling tegen bepaalde typen kanker zoals leukemie, multiple myeloma or bepaalde lympfeklier kanker.
In het verleden werd een stamceltransplantatie voornamelijk betiteld als een beenmergtransplantatie, omdat de cellen verzameld werden vanuit het beenmerg.

Vandaag de dag worden stamcellen voornamelijk uit het bloed en vetweefsel verzameld in plaats vanuit het beenmerg. Vandaar dat het stamceltransplantatie wordt genoemd.
Waarom is het beenmerg en stamcel zo belangrijk?
Een deel van je botten, genaamd ‘beenmerg’ maakt bloedcellen. Beenmerg is een zacht, sponzig substantie dat zich in de botten plaatsvindt. Het bevat cellen genaamd ‘’hematopoietic’’ stam cellen. Deze cellen kunnen muteren in verschillende soorten cellen zoals beenmergcellen of in verschillende type bloedcellen.
Een stamceltransplantatie biedt nieuwe stamcellen en de stamcellen maken weer nieuwe, gezonde bloedcellen. Recentelijk onderzoek heeft ook uitgewezen dat stamcellen een zeer gunstig effect hebben op hartspieren. De hartspier is van vitaal belang en uitgerekend dit orgaan is niet in staat om zichzelf te repareren.

Een injectie met stamcellen in een zwaar beschadigd hart zorgt ervoor dat er nieuwe bloedvaatjes ontstaan om nieuwe spiercellen van vers bloed te voorzien.
Hairworld Istanbul en FUE-CT STEMCELL
Na jaren wetenschappelijk onderzoek heeft Hairworld Istanbul een doorbraak op het gebied van stamcellen in verband met haartransplantaties. Mensen met haarproblemen, complete kaalheid, haarverdunning of simpelweg een correctie komen in aanmerking voor een FUE-CT STEMCELL haartransplantatie.

HOE WERKT HET?   

Uit het vetweefsel worden stamcellen geëxtraheerd. De stamcellen worden met de unieke FUE-CT STEMCELL techniek bewerkt en ingebracht op de hoofdhuid. In tegenstelling tot de reguliere stamcelbehandeling SVF (stromal vasculer fraksiyon) waarbij stamcellen worden geëxtraheerd en direct worden ingebracht, worden met de unieke FUE-CT STEMCELL techniek de stamcellen in een GMP laboratory (de enige weefselbank van Turkije) gedurende 6 weken bewerkt. Hierna wordt het door een gespecialiseerde team van plastisch chirurgen minutieus per vierkante cm in de functionele hoofdhuidlaag ingebracht. Voor het patiënt betekent praktisch gezien dat hij/zij tweemaal naar Istanbul moet afreizen, vooralsnog de techniek in Nederland beschikbaar is.
Functie van de stamcel is het optimaliseren van de hoofdhuid, haarwortels en bloedcirculatie. Gezien de problemen bij mensen met kroeshaar, mensen met een zwak donorgebied, mensen die al elders een operatie hebben ondergaan die niet geslaagd is, mensen met hoofdhuid problematiek, heeft HWI nu het totale aanbod voor een haartransplantatie.

FUE-CT STEMCELL mag niet vergeleken worden met haarstamcel, een techniek waar de focus ligt op delen van een graft uit het donorgebied om vervolgens de ene helft te planten in het getransplanteerd gebied en de andere helft van de graft achter te laten in zijn originele positie.
FUE-CT STEMCELL zorgt voor een geregenereerde hoofdhuid en de aanmaak van nieuwe microbloedcellen die zorgdragen bij een gezonde haargroei.

HWI heeft al veel patiënten behandeld met de FUE-CT STEMCELL. Niemand minder dan Denny Landzaat, Assistent Trainer van Feyenoord heeft recentelijk een FUE-CT STEMCELL haartransplantatie bij HWI ondergaan.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK VAN HUMAN MESENCHYMAL STEM CELLS

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27610554/

TOP