FUE haartransplantatie

Tegenwoordig wordt er eigenlijk vrijwel altijd gekozen voor de FUE haartransplantatie. FUE is een afkorting van Follicle Unit Extraction. Bij deze methode worden de haarfollikels één voor één getransplanteerd. Is deze haartransplantatie methode geschikt voor u? En wat voor resultaat kunt u verwachten van de behandeling?

FUT haartransplantatie methode

Tot ongeveer 10 jaar geleden was de meest gangbare haartransplantatie methode de FUT methode. Dit wordt ook wel de FUT haartransplantatie methode genoemd. U heeft vast wel eens iemand gezien met een litteken dat hierdoor is veroorzaakt. Vaak is er na de ingreep namelijk op de achterkant een langwerpig litteken te zien. Er wordt bij deze methode namelijk een strip huid weggehaald. Dit wordt daarom ook wel de strip-methode genoemd. Wanneer het haar minimaal een paar centimeter lang is, zal het haar over het FUT-litteken vallen. Als het haar echter kort wordt geschoren, wordt het litteken zichtbaar.

FUE haartransplantatie methode

Door het eerder genoemde nadeel van de FUT methode, is er een nieuwe haartransplantatie methode ontwikkeld. De FUE haartransplantatie methode heeft diverse voordelen ten opzichte van de FUT methode:

  • Er blijft geen groot litteken achter.
  • De hersteltijd is korter.
  • Er kunnen tegenwoordig zelfs meer grafts worden getransplanteerd.

Ondanks de eerder genoemde voordelen zijn er toch nog steeds haarklinieken die de FUT methode uitvoeren. Maak altijd een weloverwogen beslissing op het gebied van deze ingreep. Doe voldoende vooronderzoek en laat u goed voorlichten, door zowel onafhankelijke instanties als verschillende haarklinieken.

FUE haartransplantatie Turkije

Op het gebied van haartransplantatie is Turkije zeer vooruitstrevend. Als u online zoekt naar mogelijkheden voor een FUE haartransplantatie in Turkije, vindt u waarschijnlijk voornamelijk positieve berichten. Jaarlijks reizen tienduizenden mensen naar Turkije en Istanbul om zich te laten behandelen tegen hun haaruitval. Om deze reden wordt Istanbul vaak de haartransplantatie-hoofdstad van de wereld genoemd. Let op dat de verschillen in kwaliteit behoorlijk kunnen verschillen in dit land. HairWorld Instanbul staat als nummer 1 haartransplantatie kliniek van Turkije bekend om de optimale kwaliteit.

FUE haartransplantatie kosten

De FUE haartransplantatie kosten worden normaal gesproken hoger, naarmate er meer haren of grafts worden getransplanteerd. Bent u benieuwd naar de haartransplantatie kosten voor u? Het is mogelijk om vrijblijvend een consult in te plannen bij één van onze locaties.

FUE haartransplantatie ervaringen

Het is altijd aan te raden om eerste FUE haartransplantatie ervaringen te raadplegen, voordat u definitief kiest voor een haarkliniek. Onder andere op het haartransplantatie forum Haarweb zijn veel van dergelijke ervaringen gedeeld, die erg handig kunnen zijn. Door deze ervaringen goed te bestuderen, is het mogelijk om een idee te krijgen van de kwaliteit van het grote aantal haarklinieken in Turkije, Nederland en andere landen.

Vrijblijvend consult inplannen?

Kiest u voor haartransplantatie in Nederland of toch liever voor haartransplantatie Turkije? Het is mogelijk om uw foto’s op te sturen en op basis daarvan een vrijblijvende offerte te ontvangen. We nodigen u echter ook graag uit voor een vrijblijvend consult bij één van onze locaties in Nederland. HairWorld Istanbul is gespecialiseerd in haartransplantatie in Turkije – Istanbul.