Lange Frans kiest voor Fue CT haartransplantantie ⠀

Lange Frans, ofwel Frans Christiaan Frederiks (Amsterdam, 12 november 1980), is een Nederlandse rapper en tv-presentator. Van 2004 tot 2009 vormde hij een hiphop duo met Baas B. ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀

 

Lange Frans groeide op in Diemen. Naast zijn werk als rapper is hij ook een van de gezichten van tv-zender Veronica. Hij presenteerde de programma’s My Best Friends, Veronica Poker, Lange Frans stelt Kamervragen, Fobiac en Face it. Wij mochten Lange Frans interviewen en hebben hem een aantal vragen gesteld.

Beertje van Beers: Waarom wil je deze ingreep nu doen?
Lange Frans:
De techniek is er! Ik heb het gevoel dat dat het nu allemaal kan. Tevens heb ik het gevoel dat dit mijn laatste kans is. Gelukkig heb ik nog een beetje haar aan de achterkant. Als we mijn haren naar voren kunnen plaatsen en de kruin een beetje kunnen wegwerken dan kan ik mijn kinderen nog een ander kapsel laten zien dan deze kale kop die ze eigenlijk al heel hun leven kennen. Pappa kan ook een kapsel hebben toch?

Beertje van Beers: Je bent niet ijdel, ofwel?
Lange Frans:
Ik ben niet zo ontzettend ijdel. Kijk, tuurlijk vind ik het belangrijk om er goed uit te zien,maar ik sta niet tien minuten per dag voor de spiegel.

Beertje van Beers: Wanneer verwacht je resultaat te zien?
Lange Frans: Ik verwacht binnen 6 maanden wel wat resultaat te zien. Wat ik heb vernomen is dat eerst de getransplanteerde haartjes zullen uitvallen, maar die zullen allemaal teruggroeien. Het is net alsof je een zaadje plant in de moestuin. 6 maanden tot 1 jaar na de behandeling spraken we weer met Lange Frans.

Beertje van Beers: Frans, je ziet er zo jong uit! Wat vindt je er zelf van?
Lange Frans: Inderdaad, als ik nu de foto’s van mezelf terugzie van een half jaar of 1 jaar geleden, dan denk ik wie is dat? Het wende zo snel. Ook de mensen om me heen zijn heel snel gewend geraakt. Ik ontving enorm veel berichten via social media en na mijn optredens wilden mensen graag aan mijn haren zitten omdat ze het niet konden geloven. Nee, ik ben zeer tevreden. Noem mij vanaf nu maar Frans 3.0 haha.

Beertje van Beers: Hoe voelde je je voordat je werd behandeld?
Lange Frans: Ik moet zeggen, erg spannend! Het is voor een man denk ik best een grote stap om zo’n ingreep te ondergaan.

Beertje van Beers: Hoe voelde je je tijdens de behandeling?
Lange Frans: Ja dat was echt heel raar! Je hebt weinig gevoel op je hoofd. Je voelt wel iets natuurlijk en je weet dat er iets gaande is, maar je merkt weinig. Het is in ieder geval goed te doen.

Beertje van Beers: Het was best wel spannend allemaal. Verliep alles soepel? Hoe vond je de communicatie?
Lange Frans: Alles ging erg soepel. Het contact met Hairworld Istanbul is en was altijd goed. Ik kan te allen tijde een appje sturen als er wat is. Als ik vragen heb over de nazorg, vitamines, shampoo of over de CTS-techniek bijvoorbeeld. Het is erg belangrijk om voor beide partijen de nazorg goed te doen, omdat een groot deel van het resultaat ook in de nazorg ligt. Het is enorm belangrijk dat je het erna goed onderhoudt door het goed te laten groeien en niet te veel laat bijknippen. Dit zal leiden tot een goed resultaat en dat staat hoog in het vaandel natuurlijk.

TOP