Haartransplantatie Amsterdam

Wanneer wordt gekeken naar de verschillende steden in Nederland, bevinden zich de meeste klinieken voor haartransplantatie zich in Amsterdam. Als u zoekt op haartransplantatie Amsterdam, zult u daarom verschillende haarklinieken vinden. Het aantal behandelingen die deze klinieken jaarlijks uitvoeren, verschilt wel enorm. Er zijn klinieken die maandelijks enkele behandelingen uitvoeren. Er zijn ook haarklinieken in Amsterdam die vijf dagen per week meerdere behandelingen uitvoeren. Twijfelt u tussen één van deze haartransplantatie klinieken en een kliniek in Turkije? Dan is het verstandig de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen.

Ervaringen met haartransplantatie in Amsterdam

Er worden online tegenwoordig steeds meer haartransplantatie ervaringen gedeeld. Dit geldt ook voor haartransplantatie in Amsterdam. Als u op zoek bent naar dergelijke ervaringen, zijn de volgende sites onder andere interessant om te raadplegen:

  • Haarweb
  • Kliniekervaringen.nl
  • Nederlandse Haarstichting
  • Overige kleine haartransplantatie forums

Van bovenstaande sites is Haarweb de meest geraadpleegde site om te zoeken naar haartransplantatie ervaringen in Amsterdam. Naar schatting zijn er op deze site zo’n 3.000 – 5.000 ervaringen gedeeld met haartransplantaties in binnen- en buitenland. Dit maakt het een erg interessant medium om te raadplegen en te kijken hoe goed de verschillende klinieken beoordeeld worden.

Als we kijken naar de haartransplantaties die in Amsterdam worden uitgevoerd, zijn de ervaringen over het algemeen positief. Er zijn echter ook verschillende negatieve ervaringen te vinden. Bestudeer altijd zowel de positieve als negatieve ervaringen op dit gebied.

FUE haartransplantatie of Haarstamcel transplantatie in Amsterdam

In Amsterdam worden vooral de FUE haartransplantatie en Haarstamcel transplantatie methode uitgevoerd. De FUE haartransplantatie is een behandelmethode die veel mensen kennen. Momenteel is dit dan ook de populairste haartransplantatie methode. De Haarstamcel transplantatie methode wordt door slechts één kliniek uitgevoerd.

Welke methode past het beste bij u? Voordelen van de FUE haartransplantatie methode ten opzichte van de inmiddels verouderde FUT haartransplantatie methode zijn de korte hersteltijd, het uitblijven van een groot litteken en mooie resultaten. Hoe mooi het resultaat is hangt daarentegen wel af van een aantal factoren. Onder andere bijvoorbeeld van de ervaring en kennis van de haartransplantatie arts en het medisch team.

Door goed te kijken naar voor en na foto’s bij klinieken is het mogelijk om een beeld te krijgen van het resultaat dat u mag verwachten. U kunt iemand zoeken met ongeveer dezelfde haarstructuur en haaruitval als u heeft. Als u het uiteindelijke resultaat ziet en dit staat u aan, dan kunt u ervoor kiezen contact op te nemen met de desbetreffende haarkliniek.

Vrijblijvend consult inplannen?

Kiest u voor haartransplantatie Amsterdam of toch liever voor haartransplantatie Turkije? Het is mogelijk om uw foto’s op te sturen en op basis daarvan een vrijblijvende offerte te ontvangen. We nodigen u echter ook graag uit voor een vrijblijvend consult bij één van onze locaties in Nederland. HairWorld Istanbul is gespecialiseerd in haartransplantatie in Turkije – Istanbul.