Haartransplantatie Turkije forum

Haartransplantatie Turkije forum

Bent u op zoek naar een haartransplantatie Turkije forum? Er zijn online diverse fora te vinden waarop ervaringen te vinden zijn van mensen die voor een behandeling naar Turkije zijn geweest. Als u op zoek bent naar ervaringen over HairWorld Istanbul op een haartransplantatie forum, kunt u hiervoor onder andere op Haarweb kijken. Haarweb is het bekendste forum op het gebied van haartransplantatie in Turkije. Dit forum is ooit opgezet door iemand die zelf een probleem had met zijn haaruitval. Door slechte ervaringen die hij heeft meegemaakt, heeft hij besloten om een forum op te zetten voor mensen die soortgelijke zaken hebben.

Voorbeeld van een ervaring op een haartransplantatie Turkije forum

Er worden veel ervaringen geplaatst op fora als Haarweb. Dergelijke ervaringen zijn soms erg summier opgeschreven, maar soms ook zeer uitgebreid. Hoe deze ervaring ook is opgeschreven, iedere gedeelde ervaring kan u een stapje dichterbij de juiste haarkliniek brengen.

De volgende haartransplantatie ervaring is gedeeld door Sven, behandeld bij HairWord Istanbul:

‘Wat was het toch een lastige keuze, een kliniek in Nederland, België of Turkije. Ik was al behoorlijk kalend en heb verschillende haarklinieken bezocht voor een consult. Tijdens de verschillende consulten werd er tussen de 3.500 en 4.000 grafts aangeraden. Omdat ik erg onder de indruk was van de resultaten van HairWorld Istanbul en de prijzen die zij vroegen voor een haartransplantatie, ben ik ook hier op consult gegaan. Na een erg prettig gesprek was het mij duidelijk, dit zou de kliniek worden waar ik behandeld wilde worden. Het voordeel van deze kliniek was dat zij mij in één behandeling het gewenste resultaat zouden kunnen geven, terwijl ze hier in Nederland 2 of zelfs 3 behandelingen voor nodigen hadden. Over de ingreep zelf kan ik kort zijn. Het was een lange dag, maar het was het meer dan waard. Van tevoren was ik ingelicht dat je de prikjes voor de verdoving nog het meeste voelt en dat het verder mee zou vallen. Tijdens het consult werd aangegeven dat er met de FUE CT haartransplantatie methode een goed resultaat mocht worden verwacht. Een voordeel van deze methode is dat de hergroei van het getransplanteerde haar eerder zou starten. Dit bleek ook het geval. Al n5 maanden was het resultaat van de behandeling grotendeels te zien, mensen schatten mij nu 10 jaar jonger in!’

Andere haartransplantatie Turkije fora

Als u op zoek bent naar een haartransplantatie Turkije forum, is naast Haarweb ook de Haarstichting een goede optie om op zoek te gaan naar informatie over deze behandeling. Op de website van de Haarstichting wordt onafhankelijke informatie verstrekt over alles met betrekking tot haaruitval en behandelingen tegen haaruitval.

Vrijblijvend consult inplannen?

Het is mogelijk om uw foto’s op te sturen en op basis daarvan een vrijblijvende offerte te ontvangen. We nodigen u echter ook graag uit voor een vrijblijvend consult bij één van onze locaties in Nederland. HairWorld Istanbul is gespecialiseerd in haartransplantatie in Turkije – Istanbul.