FUE CT techniek haartransplantatie

Steeds meer mensen maken kennis met de FUE CT haartransplantatie behandeling.

HairWorldIstanbul is marktleider en heeft de hoogste klanttevredenheid

HairWorldIstanbul heeft in het jaar 2015 en 2016 en 2017 ruim 2600 FUE CT (CIRCULATION TREATMENT) haartransplantatie behandelingen uitgevoerd. Dankzij deze nieuwe haartransplantatie methode is de klanttevredenheid verhoogd naar maar liefst 97%.

Deze haartransplantatie techniek is ontwikkeld en gepatenteerd door HairWorldIstanbul.
Dankzij de indrukwekkende resultaten zijn zelfs meerdere bekende Nederlanders overtuigd om bij ons een haartransplantatie te ondergaan. HairWorldIstanbul voert de ingrepen uit in een A-klasse ziekenhuis in Istanbul. De nazorg wordt gegeven in de kliniek in Vlaardingen/Nederland

Vóór de FUE CT haartransplantatie.

Vóór de FUE CT haartransplantatie.

 

Na de FUE CT haartransplantatie.

Na de FUE CT haartransplantatie.

 FUE CT techniek haartransplantatie werd in 2017 door de meeste BN ‘ers gekozen !

In 2017 heeft LANGE FRANS, NAJIB AMHALI, BRACE, DEAN SAUNDERS, NESIM NAJIH, RUTGER VINK, STEF EKKEL, JAMAN VAN ENGELEN en nog meerdere BN’ers FUE CT techniek haartransplantatie ondergaan. Na 1 FUE CT techniek haartransplantatie hebben deze BN’ers indrukwekkende resultaten gekregen.

 

Lange Frans

 

 

 

 

 

Rutger Vink

Waar staat FUE CT (circulation treatment) voor en hoe is dit ontstaan?

We hebben 18 maanden lang wetenschappelijk onderzoek gedaan bij 180 ex-haartransplantatie patiënten (patiënten die al 1 of meerdere haartransplantaties hadden laten uitvoeren bij verschillende klinieken). Deze patiënten hadden niet het gewenste resultaat behaald uit eerdere FUE, FUT en haarstamcel transplantaties.

Het wetenschappelijk onderzoek is verricht in 2013 en 2014 in samenwerking met dermatologen, plastische chirurgen, apothekers en haartransplantatie specialisten uit Istanbul en Nederland. Bij een groot gedeelte van deze patiënten zijn doorbloedingsproblemen in de hoofdhuid geconstateerd.

Nadat dit is gebleken, hebben we bij deze patiënten de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd door de haartransplantatie *FUE CT techniek toe te passen. Dankzij deze techniek hebben al deze patiënten hun haar weer naar tevredenheid terug gekregen. Direct na de eerste FUE CT haartransplantatie behandeling is sprake van 97% klanttevredenheid.

 

Wat wordt verstaan onder een FUE CT pakket?

De behandeling bestaat uit een combinatie van meerdere handelingen bij elkaar:

 • FUE CT stimulanten.
 • Het openen van de huidkanaaltjes in een veiligere diepte, waar betere bloedtoevoer is.
 • Oplossen van het genetisch problemen tijdens de haartransplantatie behandeling en erna met de nazorg. (o.a. de slechte bloedsomloop onder de hoofdhuid, te harde of te zachte hoofdhuid, nadelen van hoofhuid problemen, eczeem, dermatitis enz.
 • Anti-radicale werking tegen di-hydrotestosteron op jonge leeftijd (erfelijke haaruitval)
 • Een voedende en doorbloeding stimulerende shampoo, op 100% natuurlijk basis.
 • Een voor de FUE CT behandeling ontwikkelde vitamine, minerale en kruiden kuur, op 100% natuurlijk basis.

De FUE CT behandeling kenmerkt zich door het plaatsen van de grafts in een andere laag van de hoofdhuid, waar een betere bloedcirculatie is. Dit wordt gecombineerd met FUE CT stimulanten. Deze stimulanten stimuleert de micro bloedcirculatie. Het herstelproces wordt hierdoor versneld, waardoor het eindresultaat tussen de 6e en de 9e maand zal liggen.

Een bijkomend voordeel van de FUE CT behandeling is dat de bestaande haren langer behouden zullen blijven. Dit wordt vooral gezien bij jongere mensen. Deze conclusie is getrokken door verschillende specialisten na 350 jonge patiënten te hebben behandeld in 3 jaar tijd.

FUE CT stimulanten

Deze stimulanten stimuleren de micro bloedcirculatie en de bloedtoevoer onder de hoofdhuid. Dit zorgt ervoor dat de haargroei 4 tot 6 keer sneller zal gaan en de haarstructuur 2 tot 3 keer dikker zal worden.

Voordelen van de FUE CT haartransplantatie

De belangrijkste voordelen van deze innovatieve haartransplantatie methode:

 • Sneller eindresultaat van de geïmplanteerde haren. (tussen 6 tot 9 maanden)
 • Langer behoudt van uw eigen haren. (vooral op jonge leeftijd)
 • 97% klanttevredenheid na één sessie.
 • De slapende haarzakjes worden geactiveerd.
 • Haaruitval wordt gestabiliseerd.
 • Het bestaande haren wordt voller en sterker.
 • Maximaal aantal grafts kunnen in één behandeling worden getransplanteerd
 • Ondanks hoofdhuid problemen wordt goede resultaat behaald.

Dankzij de ingrediënten zijn deze FUE CT stimulanten een regelrechte haargroei-booster. Het maakt het haar dikker, glanzender, langer en sterker. Het FUE CT behandelingspakket helpt op een zeer effectieve wijze, wanneer er voorheen problemen zijn geweest met de haargroei. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en groei van gezond en sterk haar.

Het FUE CT behandelingspakket activeert de slapende haarzakjes, versterkt de haarwortels en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Dankzij het FUE CT behandelingspakket zal het eindresultaat binnen 6 tot 9 maanden behaald worden. Normaal duurt dit ongeveer 12 maanden.

Voor wie is de FUE CT haartransplantatie behandeling geschikt?

De FUE CT techniek is bestemd voor mensen die kiezen voor een optimaal eindresultaat. Bij deze innovatieve techniek geven we namelijk tevredenheidsgarantie. Heel veel bekende Nederlanders zijn nog steeds niet tevreden over hun FUE, FUT of haartstamcel transplantatie resultaat bij andere klinieken na 1 sessie, ondanks dat ze hoge bedragen hebben uitgegeven aan de behandeling.

 

FUE vs FUE CT. Lees hier het verschil

TOP