Haartransplantatie vrouwen

FUE CT Haartransplantatie Vrouwen
Haaruitval bij vrouwen

Erfelijke haaruitval, Alopecia Androgenetica kan haartuitval bij vrouwen veroorzaken. Daarnaast kan haaruitval veroorzaakt worden door haarziekten, kanker, ijzertekort, stress, bepaalde medicijnen, een verminderde schildklierwerking of slechte verzorging van de hoofdhuid. Om haaruitval te stabiliseren adviseren wij een CTS-haaruitval behandeling te laten verrichten, gecombineerd met een 6 maanden FUE CT mineralen en FUE CT shampoo kuur. 70% van onze cliënten ervaart remming van de haaruitval en verbetering van de haarstructuur. Deze behandeling is geen oplossing voor plekken die al kaal zijn.  Hiervoor kunt u passende FUE CT haartransplantatie laten uitvoeren.

Kernpunten
  • De FUE CT methode is de beste haartransplantatie techniek bij vrouwen en mannen.
  • Deze methode heeft een zeer sterk nazorg protocol voor de getransplanteerde en bestaande haren (waaronder CTS-haaruitval behandeling).  Hiermee wordt en 97% klanten tevredenheid geboekt.
  • De FUE CT techniek is ook zeer geschikt om ongewenste resultaten ongewenste resultaten na een FUE, FUT  en haarstamceltransplantatie te verhelpen.
  • Er is heel veel ervaring bij vrouw die een haartransplantatie met de FUE CT techniek ondergaan. U kunt tijdens ons consult meerdere resultaten behandelde vrouwen zien.
  • FUE CT haartransplantatie is ook mogelijk zonder de haren te scheren.
  • Haaruitval bij vrouwen is vaak genetisch bepaald maar kan ook door verschillende andere problemen ontstaan (vitamine tekort, hoofdhuid problemen, bijwerkingen medicatie/ ziektes)
  • Tijdens FUE CT haartransplantatie en nazorg wordt alleen biologische stimulanten gebruikt.
  • We adviseren geen medicatie voor de haargroei die bijwerkingen hebben.
De FUE CT techniek

De FUE CT techniek is een unieke haartransplantatiemethode. Hierbij worden 70-100% multi-grafts (haarzakjes met 3 of meer haren) getransplanteerd. Op deze manier kan een zeer hoge haardichtheid behaald worden.

De multi-grafts moeten in exact de juiste richting en diepte van de huidlaag worden geplaatst om volledig tot bloei te kunnen komen. Bij iedereen is de juiste diepte en richting anders. Daarom heeft een team van plastisch chirurgen dermatologen en haartransplantatiespecialisten 30 verschillende behandelingsprotocollen ontwikkeld. Met deze protocollen kan nu iedereen ongeachte leeftijd, geslacht of afkomst op maat worden geholpen.

Stimulanten tijdens en na de FUE CT techniek.

Tijdens de FUE CT haartransplantatie worden verscheidene stimulanten gegeven om de bloedcirculatie te stimuleren en de conditie van de hoofdhuid te versterken. Bij 4 weken en 4 maanden na de FUE CT haartransplantatie adviseren wij 2x de CTS-haaruitval behandeling te laten uitvoeren om structureel betere getransplanteerd haar te verkrijgen. Hiermee worden ook bestaande haren gezonder en de haaruitval wordt geremd.

Na de haartransplantatie moet tot het eindresultaat de FUE CT mineralen kuur en doorbloeding stimulerende FUE CT shampoo worden gebruikt.Het meest effect wordt gezien wanneer alle drie de FUE CT stimulanten worden gecombineerd.  

Scheren of niet scheren?

De meest voorkomende vraag van vrouwen is of een haartransplantatie zonder de haren te scheren mogelijk is.

Het antwoord daarop is altijd ja. Echter kan het bij sommige kalende vrouwen verstandiger zijn om de haren af te scheren om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen. Dit varieert echter sterk per persoon. Op een consult kunnen we u van een passend advies voorzien.

Een haar besparende ingreep is echter altijd mogelijk en leidt ook tot zeer goede resultaten!

Ook vrouwen met kroeshaar kunnen met de FUE CT techniek behandeld worden.

Veelal wordt gedacht dat kroeshaar niet behandeld kan worden. Dit is met de FUE CT techniek iets het geval. Veel kalende mannen met kroeshaar zijn in de laatste per jaren geholpen met de FUE CT techniek. Ook vrouwen zijn zeer goed te behandelen.

Resultaten

Hieronder vindt u de resultaten van enkele vrouwen die bij ons behandeld zijn.

TOP