MEER OVER FUE CT TECHNIEK

Als u zich er niet bij neerlegt om kaal te worden is uw besluit om een haartransplantatie te willen ondergaan de eerste belangrijke stap. Nog belangrijker misschien is de beslissing waar u dat dan wil laten doen.  Er zijn tal van aanbieders in de markt en allemaal beweren ze de beste oplossing in huis te hebben. Waarom is de keuze voor Hairworld Istanbul dan toch zonder enige twijfel de enige juiste?

Hopelijk bent u bij ons terechtgekomen door uitgebreid research te doen en alle verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. En hopelijk bent u bij uw beoordeling van wat al die partijen te bieden hebben uiterst kritisch en laat u zich geen verhalen op uw mouw spelden. Blijf vooral zo kritisch! Zeker ook als u ons beoordeelt. Als we zeggen dat we de beste oplossing bieden, wat wij ook doen, kijk dan goed naar de argumenten die we daarbij gebruiken, de bewijzen die we aanvoeren en profiteer van onze transparantie.

Wij zijn er trots op dat wij bekende Nederlanders als Najib Amhali, Lange Frans met succes hebben behandeld, en dat steeds meer BN’ers voor Hairworld Istanbul kiezen. Maar dat doen zij niet voor niets!

Zekerheid 

De keuze voor Hairworld Istanbul is een keuze voor zekerheid van slagen. Al jarenlang passen wij als enige in de markt onze unieke FUE CT (link)  haartransplantatie techniek toe, en behalen daarmee bewezen de beste resultaten in de markt. Een meting die in 2018-2019 werd uitgevoerd onder 684 door ons behandelde patiënten toonde aan dat wij een slagingspercentage realiseren van ruim 97%. Daarmee steekt de FUE CT-techniek met kop en schouders uit boven de andere technieken in de markt waarmee veel lagere percentages worden behaald. 

Maatwerk

Een belangrijke succesfactor van onze FUE CT-methode is het maatwerk dat wij leveren aan de hand van onze unieke protocollen. Elk protocol – het zijn er inmiddels maar liefst dertig in totaal – biedt een bewezen, trefzekere oplossing voor alle voorkomende situaties die wij in de loop van de tijd bij onze klanten tegenkwamen, zoals hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Ongeacht uw situatie bieden wij u aan de hand van het juiste protocol een op uw persoonlijke situatie afgestemde behandeling, op maat en trefzeker. 

Met het aanbieden van oplossingen op maat gaat Hairworld Istanbul veel verder gaan dan alle andere instituten. Dat mag wel blijken uit het feit dat Hairworld Istanbul als enige in de markt met succes een groot aantal mensen met kroeshaar heeft behandeld, waaronder de bekende zanger Brace (link) en binnenkort ook voetballer Royston Drenth (link). 

Hersteloperaties

Het beste bewijs voor de kracht van de FUE CT techniek zijn zonder twijfel de hersteloperaties die Hairworld  Istanbul uitvoert bij mensen die door andere instituten zijn behandeld en ontevreden waren over het resultaat. Zelfs klanten die al drie of vier transplantaties achter de rug hadden en vaak ten einde raad waren, hebben wij met succes kunnen behandelen. 

Een sprekend voorbeeld is Edwin van Wooning, de directeur van de Nederlandse Haarstichting die, voor hij bij ons kwam, al vier keer bij andere instituten was behandeld (2 x FUE techniek, 1 x haarstamcel en 1 x Acell). Ondanks al die behandelingen was hij nog steeds ontevreden over het resultaat. Dat wisten wij met onze FUE CT techniek wel te bereiken. In een herstelbehandeling! Een ander goed voorbeeld is de hersteloperatie die wij bij Dean Saunders uitvoerden. Dean had bij een ander instituut niet minder dan 5 stamcelbehandelingen ondergaan en was desondanks nog steeds niet tevreden. Dankzij een hersteloperatie met onze FUE CT-methode heeft hij weer een volle haardos en is hij zeer gelukkig met het resultaat.

Kiezen zonder risico

Terwijl de voorbeelden van Edwin en Dean het ultieme bewijs vormen van de kracht van onze FUE CT-methode, laten ze ook zien hoe risicovol de keuze voor het verkeerde instituut kan zijn. Het kan betekenen dat u tot vier, vijf keer een behandeling moet ondergaan, die niet alleen ten koste gaat van uw portemonnee, maar ook van uw donorgebied. En een vergissing is zo gemaakt, want de gouden bergen die het ene instituut u belooft zijn nog hoger en glanzender dan die van de ander. Tot u er achter komt dat u misleid bent en dat die prachtige gouden bergen in de realiteit niet meer dan molshopen zijn. 

Als u nog voor uw eerste behandeling staat, hoeft u dat risico nu gelukkig niet meer te lopen. Als u zich door Hairworld Istanbul laat behandelen hebt u de beste kans op een resultaat waar u in een keer tevreden over zult zijn.

In een keer klaar

Een groot voordeel dat onze FUE CT-behandeling biedt is dat u in een keer klaar bent.  De belangrijkste reden hiervoor is dat wij tot 70% multi-grafts oogsten, waardoor wij een beter dichtheid kunnen realiseren met de getransplanteerde haren.En dat bepaalt het verschil. Want waar bij andere klinieken 3000 grafts gelijk staan aan slechts 3000  haren, staat hetzelfde aantal (multi-) grafts bij Hairworld Istanbul gelijk aan ruim 8000 haren, Tel uit uw winst!

 

TOP