Ex-profvoetballer en Rapper Royston Drenthe is behandeld bij HairworldIstanbul met de unieke FUE CT haartransplantatie techniek.

Royston Drenthe, wie kent hem niet? Een zeer getalenteerde voetballer die voor topclubs als Feyenoord, Real Madrid en Everton heeft gespeeld, heeft gekozen voor een FUE CT haartransplantatie bij Hairworld Istanbul. 

Royston stoorde zich al een tijdje aan zijn terugtrekkende haarlijn. Tijdens een voetvolleybal toernooi in Ibiza kwam Royston Drenthe de directeur van Hairworld Istanbul tegen.

Na het gesprek met Yilmaz Kahraman raakte Royston Drenthe diep onder de indruk van resultaten bij Hairworld Istanbul op het gebied van kroeshaar. Na vele onderzoeken te hebben gedaan was hij tot een conclusie gekomen om een FUE CT haartransplantatie bij Hairworld Istanbul te ondergaan.

De bestaande technieken (waaronder de reguliere FUE en FUE SAFFIER) zijn onvoldoende in staat om bij kroeshaar een hoog klanttevredenheid  te garanderen. 

Wil jij op de hoogte blijven van de behandeling van Royston Drenthe? Houd dan onze YouTube kanaal en Instagram in de gaten!

TOP