OOGLASEREN

Overweegt u ooglaseren in Turkije?

Wij bieden een ooglaserbehandeling in Turkije aan, met een 2 nachten arrangement. U vliegt dus naar Turkije, ondergaat de behandeling en overnacht 2 nachten in Turkije. Indien u een lening wilt aanvragen voor een oogbehandeling dan kunt u een aanvraag indienen bij Cosmetic Finance via https://cosmeticfinance.nl/

Dankzij een ooglaserbehandeling is het dragen van een bril of lenzen binnenkort verleden tijd. Dankzij de nieuwe technieken kunnen vrijwel alle oogafwijkingen worden behandeld. Met behulp van een computergestuurde laser zal de oogsterkte worden gecorrigeerd. Tegenwoordig liggen de nauwkeurigheid en voorspelbaarheid op een dergelijk hoog niveau, dat het ondergaan van deze ingreep zeer veilig is. Kies voor de nr. 1 ooglaser kliniek in Turkije.

Kies voor ooglaseren in Turkije

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen er voor om de ogen te laten laseren in Turkije. Turkije is erg populair voor het ondergaan van een cosmetische ingreep. Andere populaire cosmetische ingrepen in Turkije zijn bijvoorbeeld de haartransplantatie behandeling en de neuscorrectie. Het belangrijkste voordeel van het ondergaan van een dergelijke ingreep in Turkije, is het kostenvoordeel. Dit kostenvoordeel kan behoorlijk oplopen. Door het minder dure personeel en de lagere huisvestingskosten is het vaak mogelijk om tot 50% te besparen op de behandelprijs.

Bovendien heeft Turkije meer ervaring met ooglaseren dan alle andere Europese landen. Binnen 20 jaar heeft Turkije alleen in Istanbul al meer dan 200.000 ooglaser operaties succesvol uitgevoerd. De meeste patiënten kiezen voor een behandeling in Istanbul, dankzij deze ervaring en hoge kwaliteit, in combinatie met de scherpe prijzen.

Hoe vind ik een geschikte kliniek voor ooglaseren?

Er zijn in Nederland en het buitenland een groot aantal klinieken die deze cosmetische behandeling kunnen uitvoeren. Voor veel mensen is het daarom moeilijk een goede keuze te maken. Bij HairWorld Istanbul bent u aan het juiste adres. In het ziekenhuis van Hairworld istanbul zit ook OOG LASER CENTER in Istanbul.

Lasik oogoperatie

De techniek om de vorm van het hoornvlies te corrigeren (refractie) is in de loop der jaren geperfectioneerd. De LASIK oogoperatie methode was een belangrijke ontwikkeling in deze branche. Voor het eerst werd een effectieve, nauwkeurige en tegelijk pijnloze ooglaserbehandeling mogelijk. Wavefront (de nieuwste methode) gaat zelfs nog verder. Met de nieuwste driedimensionale techniek worden alle afwijkingen in kaart gebracht en vervolgens in detail gecorrigeerd.

Een overzicht van de diverse behandel methoden voor ooglaseren in Turkije:

Lasik oogoperatie

Tegenwoordig is de LASIK oogoperatie (Laser Assisted In Situ Keratomileusis) de meest toegepaste ooglaser correctie methode. Met een nauwkeurig instrument (de Mikrokeratoom) wordt eerst een microscopisch dun flapje van het hoornvlies gesneden en opzij geklapt. Voor deze fase van de behandeling kunt u ook kiezen voor de Femtosecond methode.
Hierna wordt het dieper gelegen hoornvlies met een koele laser bewerkt en met behulp van speciale computergestuurde software op scherpte gebracht. Het flapje wordt vervolgens terug gelegd, waarna het zich meteen weer aan het oog vasthecht. De behandeling duurt slechts enkele minuten en is pijnloos. Een lasik oogoperatie of behandeling is mogelijk bij waarden tussen -14 D. en +7 D. en bij een cilinderafwijking (Astigmatisme) tot 5 D.

Ooglaseren in Turkije met een 2 nachten arrangement

Wij bieden een ooglaserbehandeling in Turkije aan, met een 2 nachten arrangement. U vlieg dus naar Turkije, ondergaat de behandeling en overnacht 2 nachten in Turkije.

Kies voor een behandeling in een A-klasse ziekenhuis

Als u kiest voor ooglaseren in Turkije bij HairWorld Istanbul, kiest u voor de beste kwaliteit. Dit geldt ook voor het ziekenhuis waar u behandeld wordt. De behandeling vindt plaats in een A-klasse ziekenhuis. Dit betreft de hoogst mogelijke klasse.

Combineer ooglaseren Turkije met haartransplantatie Turkije?

Het is mogelijk om verschillende cosmetische ingrepen te ondergaan bij HairWorld Istanbul. Naast de ooglaserbehandeling bieden wij ook een haartransplantatie aan. Het is mogelijk om deze twee cosmetische ingrepen te combineren.

Resultaat garantie voor de ooglaserbehandeling in Turkije

Net als bij de FUE CT haartransplantatie methode, wordt ook op de ooglaserbehandeling een resultaat garantie gegeven. Omdat wij de nieuwste apparatuur gebruiken en zeer ervaren artsen u behandelen, kunt u rekenen op gegarandeerd resultaat.

English version:

What does LASIK mean?

LASIK (Abbreviation for Laser in situ Keratomileusis) became the most preferable and successfully apphttps://www.hairworldistanbul.com/ogen-laseren/lied refractive surgery technic for treatment of vision defects. Worldwide, more https://www.hairworldistanbul.com/ogen-laseren/than 5 million people have already been operated using this technique. In Germany alone, more than 100.000 people are being operated yearly.

The LASIK treatment only takes a few minutes and is almost pain-free.

What to expect?

Following a detailed briefing speech with the patient, the attending physician will carry out a series of pre-inspections, in order to obtain all of the important data required for the planned intervention. Firstly the existing structure, curvature and thickness of the cornea are precisely measured with the aid of a computer diagnosis system.

How does LASIK function?

A slender slice (0,12 mm) of the cornea tissue is folded in a computer assisted way, in order to reach the inside of the cornea.

Thereafter, the folded cornea tissue is repositioned and flapped back into position.

The underlying deeper cornea layers are thereafter modelled, using the laser technology.

The cornea tissue is folded back again, sticks by itself and protects the wound as an endogenous plaster.

What is supracor?

Supracor corrects long (distance) and short (near) sightedness simultaneously without derogating long sight. Moreover, undesired deviations in the pupil occur in other laser processes for the treatment of presbyopia which results in long sight derogation. Supracor aims to improve and treat the distance sight capacity, without experiencing any undesired visual disorders and light scattering. A decrease in the distance sight quality must be taken into consideration, if any other methods of presbyopia treatments are applied. This operation is recommended only to people over 45 years old.

TOP