In de afgelopen jaren hebben we na een groot aantal onderzoeken de reguliere FUE techniek geremodelleerd naar de FUE CT techniek. Er zijn een flink aantal verschillen in techniek, nabehandeling en eindresultaat waarneembaar tussen beide technieken.

De FUE CT haartransplantatie onderscheidt zich op een groot aantal onderdelen van een standaard FUE en Haarstamceltransplantatie.

Meer dan 70% multi grafts i.p.v. single grafts
Bij de FUE CT techniek gebruiken we meer dan 70% multigrafts (dit zijn haarzakjes met minimaal 3 of meerdere haren). Hierdoor worden 2 tot 2.5 keer zoveel haren getransplanteerd ten opzichte van een normale FUE haartransplantatie. (Bij de standaard FUE worden slechts 1 of 2 haren per haarzakje getransplanteerd) De multi grafts leiden tot een hogere dichtheid en een mooier eindresultaat.

Juiste en veilige dieptebepaling van de multi grafts
Onze specialisten weten door middel van hun jarenlange ervaring de multi grafts in exact de juiste en veilige diepte van de hoofdhuid te plaatsen, daar waar betere bloedcirculatie aanwezig is. Daar waar een gebrek is aan een goede bloedcirculatie worden CTS stimulanten ingezet. Op deze manier kunnen de grafts volledig tot bloei komen.

De juiste diepte verschilt per haar- en hoofdhuidtype, hoofdhuiddikte en haarstructuur. Daarom zijn er 30 verschillende protocollen ontwikkeld, om eenieder op maat te helpen. Gecombineerd met een CTS-behandeling in de nazorg en FUE CT mineralen booster leidt de juiste dieptebepaling tot dikkere en sterkere haren.

FUE CT stimulanten tijdens de FUE CT haartransplantatie
Indien geconstateerd wordt dat bloedcirculatie in de hoofdhuid niet optimaal is, worden CTS stimulanten toegediend tijdens de behandeling. Hierdoor wordt de bloedcirculatie en de bloedtoevoer onder de hoofdhuid versterkt. De bloedcirculatie en het herstel van de hoofhuid wordt op deze manier geoptimaliseerd.

Versnelde ontwikkeling
Het eindresultaat bij een FUE CT behandeling is al zichtbaar tussen de 6 en 9 maanden. Het eindresultaat bij een standaard FUE-behandeling is meestal zichtbaar tussen de 12 en 18 maanden.

Nazorg op maat
Nadat u bij ons een FUE CT haartransplantatie heeft ondergaan wordt de ontwikkeling van de haargroei gecontroleerd tot het eindresultaat. Op de 3e,6e en 9e maand zien wij u graag terug op onze kliniek voor controle.

Na een FUE CT haartransplantatie te hebben ondergaan wordt tussen de 4 - 6 weken en 4 - 6 maanden onze unieke CTS-behandeling geadviseerd voor het optimale resultaat. Deze unieke CTS-formule is door de artsen van HAIRWORLD ISTANBUL ontwikkeld. Het doel van deze behandeling is structureel gezondere haren te krijgen en haaruitval te stabiliseren of te remmen.

Ook niet getransplanteerde (bestaande haren) hebben profijt van de FUE CT behandeling

De FUE CT behandeling biedt niet alleen voller en gezonder nieuwe haar aan de getransplanteerde haren. Een groot deel van onze cliënten ervaart namelijk ook dat de kwaliteit van de bestaande haren sterk vooruit is gegaan. Ook deze bevindingen hebben uiteraard bijgedragen aan de hoge klanttevredenheid tot 97%.

Prijs-kwaliteit verhouding
De prijs-kwaliteit verhouding is erg gunstig omdat door het plaatsen van multi-grafts 2 tot 2,5 keer meer haren implanteert wordt dan 1 FUE-sessie. Omgerekend per haar kom je veelal goedkoper uit dan bij de meeste klinieken.

Verschillen in mate van klanttevredenheid
De unieke FUE CT methode is anno 2018 een superieure haartransplantatie techniek die zich op een groot aantal vlakken onderscheidt van de standaard FUE haartransplantatie techniek.

Het belangrijkste verschil wordt geconstateerd bij het behaalde eindresultaat. De reguliere FUE techniek behaalt na 1 behandeling slechts een klanttevredenheid van 30%. Ondanks dat het succes van deze standaard FUE ingreep 70% is, ligt de klanttevredenheid dus erg laag (Dit is ons kliniek ervaring van ruim 2000 cliënten). Dit komt omdat cliënten een te hoge verwachting hebben van de FUE methode. De FUE CT techniek kan wel aan deze hoge eisen van cliënten voldoen. De FUE CT techniek is een totaal andere techniek en biedt na 1 behandeling een klanttevredenheidsgarantie tot 97%.

Deze grote mate van tevredenheid is het gevolg van twee factoren:
Er wordt een hogere haardichtheid bereikt. Meer dan 70% van de getransplanteerde grafts zijn multi-grafts en bestaan zodoende uit 2-6 haren. Deze multi grafts kunnen alleen op de juiste wijze teruggeplaatst worden door zeer ervaren haartransplantatie artsen.
Getransplanteerde en bestaande haren tonen na 1 behandeling een blijvende kwalitatief verbeterde haarstructuur.
Een groter aantal haren per behandeling: Triple grafts in plaats van single grafts

Een haarzakje (graft) kan bestaan uit meerder haren. Dit varieert van 1 tot 6 haren per haarzakje. Ongeveer 70 procent van de haarzakjes bevatten 3 haren (duo of triple grafts). HAIRWORLD ISTANBUL is tot op heden de enige kliniek die met de FUE CT techniek multi grafts kan oogsten uit het donorgebied, op de juiste manier transplanteren en ook volledig terug kan laten groeien. (link -filmpje)

Vanwege dit grote aantal multi grafts is dikwijls een eenmalige behandeling afdoende. Klinieken die gebruiken maken van de reguliere FUE techniek plannen vaak 2 tot 3 transplantaties, in verspreid over meerdere jaren, in een poging tot een soortgelijk resultaat te komen.

Geïndividualiseerde behandeling

De standaard FUE techniek biedt een routinematige behandeling aan. Er wordt gebruikt gemaakt van materiaal dat niet voor iedere patiënt op maat gemaakt is. Daarnaast is de gehanteerde microchirurgische techniek slecht een basis haartransplantatietechniek. Bij iedereen wordt zodoende eenzelfde soort behandeling uitgevoerd.

Tussen 2013 en 2014 deed HAIRWORLD ISTANBUL onderzoek bij 180 patiënten om onze FUE CT verder te ontwikkelen. Er werden verscheidene technieken en materialen ontwikkeld om grafts te oogsten, huidkanaaltjes te maken en donor-grafts in de juiste diepte en richting terug te plaatsen. Uit dit onderzoek vloeide 30 verschillende geïndividualiseerde behandelprotocollen voort. Iedere patiënt ontvangt zodoende een persoonsgebonden en geoptimaliseerde behandeling. Deze specifieke behandeling heeft een groot aandeel gehad in de uitstekende behaalde resultaten van de afgelopen jaren.

Doorbloedingsstimulatie tijdens FUE CT behandeling
Tijdens de behandeling wordt tevens een bloedcirculatie bevorderende behandeling uitgevoerd. De bloedsomloop wordt op verschillende manieren gestimuleerd wat het transplantatieproces vergemakkelijkt en het wondherstel en haar terug-groeiproces

Nazorg bij FUE CT: De unieke Circulatiebehandeling (CTS), mineralenkuur en specifieke shampoo
Een onderdeel van de FUE CT behandeling is de uitgebreide nazorg. Verscheidene technieken worden gebruikt om de voeding en het herstel van de haarwortel te bevorderen. Hiervoor wordt een trias producten aangeboden om eindresultaat optimaal te krijgen. Deze simulanten bestaan uit een FUE CT mineralenkuur, een haargroei bevorderende FUE CT shampoo en 1 of meerdere bloedcirculatie bevorderende behandelingen CT. Op deze wijze worden vitaminen, mineralen en kruidenextracten in verschillende vormen aan het lichaam aangeboden. De nabehandeling optimaliseert het herstel van de getransplanteerde haren en remt bovendien het uitvalproces van de bestaande haren.

Versneld herstel
Er wordt een sneller herstel geconstateerd bij na een FUE CT behandeling in vergelijking tot een standaard FUE. Korstjes en wonden zijn dikwijls sneller verdwenen. De eerste resultaten zijn al na 3-6 maanden waarneembaar en eindresultaat bij 9 maanden.

FUE CT als hersteloperatie

Helaas zien wij veel patiënten die elders meerdere malen behandeld zijn en toch ontevreden blijven. We hebben zeer veel ervaring opgedaan in de laatste jaren om ook deze patiënten na een enkele sessie van een gewenst blijvend resultaat te voorzien. 70% van onze cliënten zijn eerder bij een andere kliniek geopereerd en vormen dus een groot onderdeel van de klanttevredenheid van 97%.

Dean Saunders en de directeur van de Nederlandse Haarstichting Edwin van Wooning, hebben na vijf eerdere behandelingen die elders zijn uitgevoerd nu pas een optimaal resultaat dankzij onze eigen UNIEKE FUE CT haartransplantatie methode. De afgelopen vier jaar heeft HAIRWORLD ISTANBUL ruim 3000 succesvolle FUE CT haartransplantaties uitgevoerd.

TOP