De enige kliniek met FUE CT.

Hairworld Istanbul is al jarenlang de vertrouwde plek voor de unieke, maatwerk FUE CT haartransplantatie met 97% slagingspercentage na één enkele behandeling. Duizenden cliënten en tientallen BN’ers gingen u voor.

Zusterbedrijf van Amsterdam Hair Institute.

De kracht van FUE CT

Wilt u een kwalitatieve, maatwerk haartransplantatie met gegarandeerd resultaat? Hairworld Istanbul is de enige kliniek met FUE CT haartransplantatie techniek. Met onze zelfontwikkelde FUE CT techniek behaalt 97% van onze cliënten in 1 behandeling het gewenste resultaat. Met 17 jaar ervaring gingen ruim 16.000 cliënten u voor!

97% slagingspercentage

Met een aantoonbaar slagingspercentage van 97% geven cliënten ons een 9.8 gemiddeld in 500+ klantbeoordelingen.

Ruim 17 jaar ervaring

Hairworld Istanbul heeft ruim 17 jaar ervaring en méér dan 16.000 haartransplantaties uitgevoerd.

Eigen techniek

Hairworld Istanbul voert als enige kliniek ter wereld de innovatieve FUE CT haartransplantatie uit.

Ontdek de mogelijkheden

Maak een keuze:

Haartransplantatie

FUE CT

Haartransplantatie vrouwen

Zonder volledig te scheren

Haartransplantatie kroeshaar

Onze specialisatie

Haartransplantatie herstel

Voor als u reeds eerder, bij een andere kliniek, zonder het gewenste resultaat bent behandeld
Wat ons onderscheidt

Hairworld Istanbul

97% slagingspercentage

Met ons 97% slagingspercentage na één behandeling zijn wij de sterkste haartransplantatie kliniek van Europa en Turkije

Unieke FUE CT techniek

Met onze zelfontwikkelde techniek kunnen we na één behandeling 2 tot 2.5 keer meer dichtheid behalen dan reguliere haartransplantatie technieken

Ruim 17 jaar ervaring

Als zusterbedrijf van Hairworld Istanbul  hebben we in de afgelopen 17 jaar meer dan 16.000 succesvolle haartransplantaties uitgevoerd 

9.8 in klantbeoordelingen

Cliënten beoordelen ons met een 9.8 in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken zoals Google Reviews en Kiyoh

Bekend van TV

Onze unieke haartransplantatie techniek wordt al jarenlang uitgelicht op nationale zenders als RTL4 en SBS6.

De kliniek van BN'ers

Hairworld Istanbul is de meest gekozen kliniek door
Nederlandse en Europese celebrities

Israel Asante
Israel Asante
2024-03-28
Ik vond de service in Istanbul heel erg fijn! Dit geldt voor zowel vóór de operatie, tijdens de operatie en na de operatie. Ik heb gelukkig nergens last van gehad en de operatie is soepel verlopen. De chauffeurs, tolk en artsen hebben mij erg goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over het gehele proces tot het eindresultaat. Ik wil jullie hier graag voor bedanken! Zeer zeker een aanrader om bij Hairworld Istanbul de operatie te ondergaan voor de mensen die een haartransplantatie overwegen.
Huub Verdel
Huub Verdel
2024-03-27
Ik ben uitermate tevreden over de haartransplantatie die ik heb ondergaan. De service was uitstekend en de begeleiding was ook optimaal. Er wordt een volledig schema opgesteld voor de gehele behandeling. Alle mogelijke vragen die je hebt, staan in de bijgeleverde documentatie. Bovendien zijn er contactpersonen beschikbaar voor eventuele vragen. De operatie viel eigenlijk best mee, al had ik wel last van de verdovingen in mijn hoofd. Dit komt voornamelijk door mijn fobie voor spuiten. Het resultaat van de haarimplantaten is zeker indrukwekkend; ik heb nu een prachtige haarlijn. Na ongeveer een jaar zal het definitieve resultaat zichtbaar zijn.
Damir
Damir
2024-03-27
Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik een haartransplantatie had gedaan en het hele traject (intake, consultatie in Utrecht, verblijf en behandeling in Turkije en nabehandeling) verliep zeer prettig en was goed geregeld. Ik heb me ten alle tijden op m’n gemak gevoelt dankzij het personeel die betrokken, vriendelijk en zorgzaam was.
Peter Meeuwsen
Peter Meeuwsen
2024-03-27
Hele goede service en werken super netjes
Baris S
Baris S
2024-03-27
Het is nu een week geleden sinds ik de haartransplantatie bij Hairworld Istanbul heb ondergaan, mijn ervaring was erg goed. Ik werd vanaf de luchthaven opgehaald door een Nederlands sprekende begeleider. In het ziekenhuis word je direct weer opgevangen door een andere Nederlands sprekende begeleider waardoor alles erg soepel en duidelijk verloopt. De dag van de behandeling is het ontbijt geregeld en het vervoer naar het ziekenhuis wacht op je in de lobby van het hotel. Aangekomen in het ziekenhuis word je natuurlijk weer goed begeleid en vriendelijk te woord gestaan door de specialisten die je gaan behandelen. De behandeling neemt een dag in beslag, hierna volgt een uitleg over de nazorg. Terug in het hotel word het avond eten netjes op de kamer bezorgd zodat u geen kant op hoeft te gaan na een toch wel ingrijpende dag. De laatste dag word het verband verwijderd, de wonden gecontroleerd en schoongemaakt na nog een korte uitleg ga je naar de luchthaven om weer terug naar huis te gaan. Het is erg fijn om continu begeleiding in het ziekenhuis te hebben die elke stap met u doorneemt en onduidelijkheden wegneemt. Nu een week later zie je het stapje voor stapje herstellen en kan ik niet wachten op het eindresultaat. UPDATE: Nu een jaar later is het eindresultaat behaald en ben ik er heel blij mee. Ik heb nu weer een hoofd vol haar. Ik heb veel geduld moeten hebben om het volledige resultaat te kunnen gaan zien maar dit was het waard. Hairworld Istanbul heeft mij het volledige jaar ondersteund en mij geholpen met vragen als dit nodig was. De afspraken die staan voor de controles zijn ook erg fijn, vriendelijk personeel en zij kunnen advies geven waar nodig. De CTS behandelingen die je bij de controles laat uitvoeren zijn ook een goede boost voor je haar en volledig pijnloos. Ik ben blij dat ik voor Hairworld Istanbul heb gekozen en ik raad hun ook zeker aan voor de mensen die ook een volle bos haar willen.
Boudewijn Van doorn
Boudewijn Van doorn
2024-03-25
Alles wordt perfect geregeld. Taxi staat altijd klaar om je van a naar b te brengen. Hotel perfect geregeld met ontbijt en roomservice. Ook na je behandeling een speciaal whatsapp nummer waar je al je vragen kunt stellen. Al met al een prettige ervaring. Nu afwachten wat het resultaat gaat worden
Koen Michon
Koen Michon
2024-03-21
2 weken geleden de operatie ondergaan. Service en behandeling is erg goed geregeld. Nu afwachten tot het uiteindelijke resultaat bereikt is..
Remi Wemmenhove
Remi Wemmenhove
2024-03-18
De before and after content zegt genoeg volgens mij; voor een haartransplantatie moet je bij Hairworld/Amsterdam hair institute zijn ;)
Instituut voor innovatie

Zelfontwikkelde FUE CT techniek

  • 2 tot 2.5x meer dichtheid dan reguliere technieken
  • Grotendeels multi-grafts met 2, 3 of 4 haren
  • Het volledige haarzakje wordt met stamcel getransplanteerd
  • Binnen 6 tot 9 maanden eindresultaat i.p.v. de reguliere 18 maanden
  • 97% slagingspercentage na slechts één behandeling
  • De hoofdhuid herstelt sneller en is weer toonbaar binnen 10 tot 18 dagen
  • Een uniek en effectief CTS/PRP nazorgtraject (circulation treatment stimulators)
  • Een vast FUE CT team met meer dan 15 jaar ervaring
  • Een beperkt aantal operaties per dag met ruime aandacht voor de cliënt
  • Te combineren met onze FDA-registered, biologische CT Exclusive nazorg producten
  • Ervaring van ruim 16.000 succesvolle behandelingen
  • 100% maatwerk met meer dan 30 unieke behandelprotocollen
  • Persoonlijk contact via de WhatsApp supportlijn, e-mail of telefoon
Al jaren vertrouwd

Haartransplantatie Turkije met Nederlandse begeleiding

Onze haartransplantaties worden voornamelijk in Istanbul, Turkije uitgevoerd. Hairworld Istanbul verzorgt de volledige organisatie rondom uw transfer van het vliegveld (airport pick up service) tot het verblijf in ons hotel. Bij aankomst wordt u verwelkomd door Nederlandssprekende begeleiding die u zal brengen naar het luxueuze hotel waar u kunt uitrusten van uw reis. Bij uw verblijf zijn 2x ontbijt, 1x middageten tijdens de behandeling en 1x avondeten op kamer inbegrepen. Lees verder voor meer informatie over uw behandeltraject tijdens uw haartransplantatie in Turkije.

RTL4, SBS6

Bekend van TV

De unieke FUE CT techniek en haar resultaten zijn meermaals uitgelicht op nationale zenders als SBS6 en RTL4. Bekijk de fragmenten hier!

De keuze van bekend Nederland

Resultaten van BN'ers

Hoogwaardige kwaliteit voor iedereen

Resultaten van cliënten

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button