Ziekenhuis

HOME

FUE CT Haartransplantatie bij HAIRWORLD ISTANBUL

Over ons 

HAIRWORLD ISTANBUL is opgericht in 2006. Wij zijn een Nederlands-Turkse organisatie die gespecialiseerd is in het uitvoeren haartransplantaties. We zijn er trots op om te verkondigen al meerdere jaren marktleider te zijn op het gebied van haartransplantaties.

Alle behandelingen worden in een A-klasse ziekenhuis door ons team van plastisch chirurgen en haartransplantatiespecialisten in Istanbul uitgevoerd. Daarnaast heeft HAIRWORLD ISTANBUL ook een kliniek in Vlaardingen voor consultatie en nazorg.

Jarenlang ervaring en de beste specialisten

HAIRWORLD ISTANBUL werkt uitsluitend met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Wij maken gebruik van de nieuwste haartransplantatie technologie; de ‘Follicular Unit Extraction Circulation Treatment’ (FUE CT).

We hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties waarin we al meer dan 8000 patiënten hebben behandeld.

Bekende Nederlanders kiezen in grote getalen voor de FUE CT methode

Alleen al in 2017 heeft een groot aantal BN’ers gekozen voor de FUE CT haartransplantatiemethode. Bekende namen zijn: Lange Frans, Najib Amhali, Brace, Dean Saunders, Nesim Najih, Rutger Vink, Stef Ekkel, Jaman van Engelen. Zelfs de directeur van de Nederlandse haarstichting Edwin van Wooning, die helaas meerdere mislukte operaties heeft moeten ervaren, hebben wij kunnen helpen met  een herstel FUE CT-operatie. Na slechts 1 FUE CT behandeling hebben zij allen een verbluffend resultaat verkregen.

We zijn er trots op dat ook BN’ers voor onze FUE CT haartransplantatie techniek kiezen. Zij zijn immers vanaf het begin te volgen. Zodanig zijn zij een uitstekend en betrouwbaar voorbeeld van de resultaten die behaald kunnen worden.

HAIRWORLD ISTANBUL garandeert de beste haartransplantatie-resultaten met onze unieke methode: de FUE CT haartransplantatie techniek

HAIRWORLD ISTANBUL heeft jarenlang ervaring met het uitvoeren van hoog specialistische haartransplantaties. Deze techniek hebben we de laatste jaren geoptimaliseerd en geremodelleerd naar de FUE CT techniek.

In 2015, 2016, 2017 en 2018 zijn er al ruim 3000 FUE CT behandelingen uitgevoerd. Onze klanttevredenheidspercentage is sindsdien gestegen naar 97%!

VIP Behandeling

Communicatie

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt komt u terecht in een gestroomlijnd proces. U zult als een ware VIP worden behandeld. Er worden duidelijke instructies verstuurd via het digitaal geautomatiseerde Dynamic 365 systeem. U weet zodoende exact wat u te wachten staat. Tevens kunt u via dit systeem met een van onze specialisten in contact komen. Deze zeer efficiënte communicatiemethode wordt gecontinueerd gedurende het gehele behandelingsproces (voorzorg, behandeling in Turkije en 9 maanden nazorg).

Transfer

Alle transfers in Turkije worden onder Nederlandstalige begeleiding uitgevoerd. Op het vliegveld wordt u opgehaald door een chauffeur en tolk die klaarstaan met een naambordje. U zult naar een van onze luxe hotels worden gebracht waar u kunt genieten van een spa, massages en gebruik kunt maken van een prachtige fitness ruimte. Na een nacht goed uitrusten wordt u naar het A-klasse ziekenhuis gebracht waar de behandeling gedurende 4-8 uur plaats zal vinden.

U hierna zult wederom overnachten in het hotel.  De ochtend erna wordt u naar het ziekenhuis gebracht voor een laatste controlemoment. Na deze laatste check wordt u veilig op het vliegveld afgezet.

Nazorg

Eenmaal terug in Nederland wordt er uitgebreide nazorg geboden. Er zijn drie contactmomenten op onze kliniek waarbij uw herstelproces nauwgezet gemonitord wordt door onze artsen. Indien er toch nog vragen zijn kunt u direct contact met ons opnemen.

TOP